How to capture 90.000 fans
into a single image?
With Fujitsu CELSIUS workstations equiped with Intel Xeon X5690 processors...
   
 

Fujitsu

Solutii Fujitsu pentru Infrastructuri de Desktop-uri Virtuale
Echipamente Fujitsu PRIMERGY

PRIMERGY RX100 S7 - Virtualizarea incepe acum!

Design-ul modular permite utilizarea echipamentului ca server web, de fisere sau pentru virtualizare.

Cum? Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de optiuni cum ar fi: discuri SAS sau SATA, controller RAID, surse si ventilatoare hot plug redundante. Pot adapta usor configuratia sistemului la cerintele proprii cu un cost convenabil.

Mai multe despre PRIMERGY RX100 S7

PRIMERGY RX300 S6 - Un sistem gandit pentru virtualizare

PRIMERGY RX300 S6 este un server rackabil in 2U care a fost optimizat pentru virtualizare. Ofera scalabilitate, o mare capacitate de memorie si suport pentru toti hypervisorii importanti in timp ce performanta este asigurata de cea mai recenta tehnologie Intel®.

Cele 7 slot-uri PCIe Gen2 elimina posibilitatea unei gatuiri a sistemului de Input/Output iar optiunea de a adauga pana la 192 GB RAM permite dimensionarea optima a infrastructurilor virtuale, performanta fiind sustinuta de cele mai noi procesoare Intel® Xeon® din seria 5600.

Mail multe despre PRIMERGY RX300 S6 

FUJITSU PRIMERGY TX200 S6, un server imbatabil

…deoarece:
  • Este serverul perfect pentru infrastructuri mici si medii, avand in plus si un design atractiv.
  • Ofera performanta a doua procesoare Intel® Xeon®, spatiu pentru extindere ulterioara si eficienta energetica.
  • Poate avea pana la 96GB RAM care combinat cu puterea procesoarelor Intel® Xeon® 5600 garanteaza performanta maxima in folosirea acestuia ca file, print sau mail server.
  • Are pana la 16 hard discuri de 2.5”, clientii putand astfel sa-si pastreze datele in siguranta, fara a avea nevoie de un sistem de stocare extern.
  • Are sursele ultra-eficiente rezultand astfel costuri mai mici cu energia electrica.

Solutii Fujitsu pentru Infrastructuri de Desktop-uri Virtuale

Fujitsu lanseaza noi solutii ce usureaza trecerea intreprinderilor mici si mijlocii la o Infrastructura de Desktopuri Virtuale (IDV). 

Pachetele IDV de la Fujitsu au doua marimi standard – de maximum 42, sau maximum 20 de staţii de lucru. Ambele includ serverul optimizat PRIMERGY TX200 S6 si monitoare Fujitsu dotate cu sisteme Zero Client ce permit conectarea la reţea. Pachetele includ, de asemenea, un monitor, o tastatura si un mouse pentru operarea serverului. Toate programele sunt pre-instalate si gata de lucru.

Fujitsu asigura si posibilitatea unei extinderi ulterioare, serverul-gazda si switchurile oferind suficient spatiu pentru adaugarea unor sisteme Zero Clients suplimentare. Posibilitatea de a opta pentru un Zero Client Portabil – un dispozitiv USB ce permite desktopurilor si notebookurilor existente sa devina puncte de legatura intr-o reţea IDV – ofera o solutie chiar si acelor companii care vor sa refoloseasca vechile sisteme de tip Windows in timpul procesului de tranzitie la IDV.


Cum prinzi 90.000 fani intr-o singura imagine? Cu statiile de lucru Fujitsu CELSIUS echipate cu procesoare Intel Xeon X5690

 

Proiectul a constat in realizarea unei imagini panoramice construite prin lipirea a 1000 de fotografii separate, toate surprinse cu ajutorul unei camere foto D-SLR in timpul finale Cupei Angliei 2011 pe stadionul Wembley, si postarea online a acestei imagini uriase cel tarziu in ziua de dupa meci. Aceasta sarcina a fost dusa la bun sfarsit de statia grafica Fujitsu CELSIUS R670 echipata cu 192 Gb RAM si doua procesoare Intel XEON X5690 3,46Ghz cu 24 core-uri de procesare, aceasta lipind cele 1000 de fotografii intr-o singura imagine de 80 gigapixeli, record mondial pentru cea mai mare imagine panoramica. CELSIUS R670 a terminat operatiunea in doar 2 (doua!) ore. 

Cititi articolul complet (in limba engleza) despre cum a fost realizata imaginea panoramica la adresa http://blog.ts.fujitsu.com/face2fujitsu/?p=3233 sau accesati aici imaginea interactiva: http://wembley360.wembleystadium.com/
 
   
© 2012, Intel Corporation | *Trademarks | Intel Romania - Facebook