PRO SYS Business hardware solutions
   
 

PRO SYS

THEON Workstations

Înţelegând necesitatea de a oferi consultanţă, suport tehnic şi servicii de calitate, PRO SYS s-a impus prin importanţa pe care o acordă relaţiilor cu clienţii sai. Achiziţionând un calculator PRO SYS vei descoperi mai mult decât un furnizor, vei găsi un prieten gata să te ajute şi pentru care satisfacţia ta este unul din scopurile principale.

Staţii de lucru PRO SYS:

  • suport tehnic în perioada de garanţie şi postgaranţie;
  • service on-site pe bază de contract sau la cerere;
  • consultanţă pentru stabilirea configuraţiei optime pentru aplicaţia ta.

Staţiile de lucru PRO SYS sunt realizate pe platforme de calitate cu mare stabilitate in functionare. Acoperind atat zona de business cat si cea de home sau multimedia, staţiile de lucru PRO SYS sunt concepute sa satisfaca cerintele specifice fiecarui job.

Folosind numai componente testate si certificate, calculatoarele PRO SYS se bucura de o fiabilitate ridicata si de puterea de calcul necesara multiplelor aplicatii ce pot rula pe aceste echipamente. Venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra, fiecare model poate fi configurat online, in functie de necesitati si bugetul alocat.

More about THEON Workstations

Intel-based TRUSTER servers

Gandeste-te ca un server este o dubla investitie: in asigurarea informatiei si in cresterea eficientei firmei.

Ca Intel Channel Partner - Premier Member, PRO SYS este capabila sa ofere solutiile hardware potrivite fiecarui client. De la consultanta in domeniu la posibilitati multiple de configurare. Componentele testate si certificate pentru acest domeniu asigura fiabilitatea si disponibilitatea (peste 99.9%) aplicatiilor rulate pe un server TRUSTER. Scalabilitatea ridicata a serverelor PRO SYS determina o investitie initiala minima si o dezvoltare ulterioara, cu costuri reduse. Serverul creste o data cu afacerea ta!

Serverele TRUSTER de la PRO SYS au la baza platforme Intel, special create pentru medii critice, asigurand astfel rularea aplicatiilor intensive, stocarea bazelor de date, protectia datelor de maxima importanta. Caderea sistemului si inoperabilitatea vor fi de domeniul trecutului. Doar cu un server real si performant se pot reduce sau chiar elimina pierderile!

More about the Intel-based TRUSTER servers

IMAGO Graphical Stations

Statiile grafice imago sunt solutiile pe care fiecare companie specializata in grafica si proiectare le cauta. PRO SYS furnizeaza imago pentru aplicatiile de proiectare 2D/3D, DCC si editare video digitala asigurand performanta si stabilitate maxima.

Cu single sau dual procesor, statiile grafice imago sunt special concepute pentru a raspunde cerintelor din domeniul proiectarii asistate sau din cel al editarii video digitale. De remarcat ca o configuratie flexibila si cu scalabilitate ridicata sunt avantajele dezvoltarii unei statii grafice performante o data cu cresterea complexitatii proiectelor firmei.

imago este o investitie in eficienta firmei tale! Pentru ca folosim solutii grafice certificate pentru aplicatiile din acest domeniu (3Dstudio MAX, Adobe, AutoCAD, Catia, Maya, PRO/Engineer, SolidWorks) va puteti baza pe noi in alegerea si configurarea statiilor grafice. PRO SYS va asigura cu imago puterea de calcul necesara obtinerii unei productivitati ridicate.

More about the IMAGO Graphical Stations

 
   
© 2012, Intel Corporation | *Trademarks | Intel Romania - Facebook